Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna in navigarea pe website-ul nostru. Continuand navigarea, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre centrul de publicitate.

You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.


1. Termeni

Site-ul centrul-de-publicitate.ro este proprietatea exclusiva a SC BEST MEDIA STYLE SRL (in calitate de vanzator) avanda codul fiscal RO18154754, inregistrata la Registrul Comertului din Bucuresti cu numarul J40/19677/2005.
Prin accesarea acestui site web, sunteti de acord cu termenii si conditii de utilizare, toate legile si reglementarile aplicabile, si sunteti de acord ca sunteti responsabil pentru respectarea legilor locale aplicabile.
Prin intermediul acestui web site, Best Media Style asigura o interfata cu utilizatorul si pune la dispozitie informatii despre gama de produse comercializata.

Comenzile nu se fac prin intermediul site-ului. Acesta are doar rol de prezentare. Pentru orice produs comandat trebuie se discute cu un reprezentant al Best Media Style. In urma discutiilor se vor stabili: produsele, termenele de livrare, modalitatea de plata, cantitatea, grafica, culorile si toate caractiristicile specifice fiecarui produs in parte.
Nici o comanda nu este considerata ferma pana cand nu este acceptata de reprezentantul vanzatorului.

2. Declinarea responsabilitatii

Materialele de pe site-ul centrul-de-publicitate.ro sunt furnizate cu titlu de prezentare. Forma si caracteristicile finale ale produselor vor fi stabilite in urma discutiilor scrise sau verbale dintre vanzator si cumparator.

Vanzatorul poate face schimbari in materialele continute pe site-ul sau, in orice moment, fara nici o notificare prealabila..
BEST MEDIA STYLE SRL nu isi ia niciun angajament de a actualiza materialele.

BEST MEDIA STYLE SRL nu a revizuit toate site-urile legate de site-ul sau si nu este responsabila pentru continutul acestor site-uri. Includerea oricarei legaturi nu implica aprobarea de catre BEST MEDIA STYLE SRL a site-ului. Utilizarea unui site web cu link-uri de la sau catre BEST MEDIA STYLE SRL este pe riscul
propriu al utilizatorului.

3. Modalitatea de plata

Plata produselor se poate face dupa cum urmeaza:

  • -    avans partial sau 100% cu numerar sau cu OP
  • -    avans partial iar restul de plata la livrare cu numerar sau OP
  • -    la livrare cu numerar sau OP
  • -    in cazul in care produsele se livreaza cu un curier rapid plata poate fi facuta ramburs sau in cont colector

4. Livrare

Produsele pot fi livrate in urmatoarele variante (in functie de intelegerile contractuale dintre vanzator si cumparator):

-    ridicarea produselor de la punctul de lucru al vanzatorului
-    produsele pot fi livrate gratuit la sediul cumparatorului de catre vanzator
-    produsele pot fi livrate contra cost la sediul cumparatorului de catre vanzator (in baza conditiilor comerciale stabilite)
-    produsele pot fi livrate prin orice curier rapid solicitat de cumparator, plata curierului fiind facuta de vanzator sau cumparator (in baza conditiilor comerciale stabilite)

5. Drepturile si obligatiile vanzatorului

-   Sa execute si sa livreze materialele realizate, conform caracteristicilor impuse de cumparator
-   Sa primeasca plata pentru materialele livrate.
-  Vanzatorul nu isi asuma nici o raspundere pentru informatiile tiparite, din momentul acordarii BT-ului..

6. Drepturile si obligatiile cumparatorului

-    Sa verifice calitatea materialelor realizate de vanzator cu ocazia preluarii acestora.
-    Sa plateasca vanzatorului pretul materialelor realizate, conform clauzelor stipulate.
-    Sa puna la dispozitia vanzatorului toate materialele si informatiile necesare acestuia pentru indeplinirea obligatiilor ce-i revin.
-     Sa isi asume raspunderea pentru toate informatiile tiparite.

Prin utilizarea acestui site web sunteti de acord cu versiunea curenta a acestor Termeni si conditii de utilizare.

Legea in vigoare
Orice reclamatie cu privire la site-ul centrul-de-publicitate va fi solutionata conform legilor Romaniei in vigoare. Centrul-de-publicitate.ro se supune conditiilor generale de functionare aplicabile unui site web conform legii.