Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna in navigarea pe website-ul nostru. Continuand navigarea, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre centrul de publicitate.

You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Produsele realizate de compania noastra pot fi livrate in urmatoarele moduri:

  1. Produsele se pot ridica personal de la sediul nostru din Calea Rahovei 266-268. Cladirea este dotata cu lifturi de marfa de mare capacitate si cu rampe de incarcare. Accesul este usor iar incarcarea este facilitata de multiplele rampe de incarcare adaptate pentru orice tip de autovehicul.


  2. Produsele se pot livra prin un curier rapid. Noi colaboram foarte bine cu cei de la Fan Courier si Bookurier dar livrarea se poate face cu orice curier agreeat de dvs. In functie de conditiile contractuale, plata curierului se face de catre noi sau va fi in sarcina clientului.


  3. Produsele pot fi livrate direct de catre compania noastra, cu autoturismele proprii. Vom opta pentru aceasta varianta in special pentru livrarile in Bucuresti, sau atunci cand se transporta obiecte fragile.


  4. La cererea clientului si in functie de marfa transportata, putem apela la un transportator independent care sa ne puna la dispozitie flota sa. Costurile livrarii se vor stabili contractual in functie de caracteristicile si cantitatea produselor care vor fi livrate.