Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna in navigarea pe website-ul nostru. Continuand navigarea, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre centrul de publicitate.

You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

CDP-TD-106

Magneti

1,00 lei

(fara TVA) 1.19 (cu TVA)
termen livrare

TERMEN DE LIVRARE

Termenele de livrare sunt cuprinse intre 1 si 4 zile in fuctie de stocurile disponibile

livrare curier rapid

MODALITATI LIVRARE

Produsele se pot ridica de la sediul nostru sau pot fi trimise prin un curier rapid

servicii personalizaTE

SERVICII DE PERSONALIZARE

Transfer termic, serigrafie, tampografie, print UV, print DTG

servicii grafica

SERVICII DE GRAFICA

Te ajutam cu pregatirea fisierelor pentru print sau pentru personalizarea produselor?

intrebari nelamuiri

AI INTREBARI?

Ne poti contacta rapid la 0724 320 769 sau office@centrul-de-publicitate.ro

1. Marturii botez magnetice
Cei care au fost alaturi de ingerasul tau in cea mai speciala zi a vietii lui, merita o aminitire de neuitat. Poti sa le oferi un moment plin de emotie si dragoste sub forma unei marturii magnetice.

2. Invitatii botez magnetice
Ingerasul tau traieste un eveniment unic in viata lui iar alaturi de el trebuie sa se afle familia si toti cei ce-l indragesc inca din prima zi. Le poti face o invitatie deosebita celor dragi, care sa anticipeze o seara de neuitat.

3. Marturii nunta magnetice
Celor care ti-au fost alaturi in cea mai fericita zi a vietii tale, le poti lasa o amintire de neuitat sub forma unei marturii de nunta magnetice. Plasata pe de obicei pe frigiderul de acasa, marturia o sa-I aminetasca invitatului de emotia unei zile de neuitat.

4. Invitatii nunta magnetice
Cel mai fericit moment din viata ta poate fi promovat in un mod inedit prin realizarea unei invitatii magnetice. Prietenii si cei dragi vor fi placut impresionati iar pastrarea invitatiei pe frigiderul destinatarului garanteaza faptul ca evenimentul tau nu va fi uitat. La cerere, putem sa-ti realizam o invitatie unica, in combinatie cu cartoane si plicuri cu texturi deosebite.

5. Carti vizita magnetice
Ideale pentru a impresiona un partener de afaceri.

6. Magneti publicitari
Magnetii pentru frigider sunt un mijloc extrem de eficient de promovare a imaginii sau produselor dvs. De cele mai multe ori acestia sunt pastrati ca decoratiuni pe frigiderul de acasa, la birou sau in propria camera. Magnetii pot fi utilizati pentru o serie larga de produse: suport publicitar, carti de vizita, marturii de nunta sau botez, magneti turistici, pentru diverse evenimente corporate sau private. Putem produse diverse forme sau marimi, in functie de necesitatile dvs.

7. Diplome magnetice
Daca organizezi un concurs sau o manifestare cu premii, poti oferii o amintire speciala sub forma unei diplome magnetice. Este un produs deosebit fata de o diploma standard, care are beneficiul de a promova evenimentul si organizatorul mult timp dupa incheierea acestuia. Ca urmare organizatorul si sponsorii au o expunere in timp mult mai mare decat in cazul unei diplome clasice.


Grafica gratuita in limita unei ore (ce depaseste o ora se calculeaza la pretul de 15 Euro / ora)


Pentru oferta completa de preturi va rugam sa descarcati fisierul TIPAR din categoria CATALOAGE.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Magneti

Magneti

Magneti publicitari, invitatii si marturii botez si nunta, diplome magnetice, carti vizita magnetice